Forsiden

Links

Betingelser

Diverse Links


 

Diverse ting sælges. Tingene er brugte, men er som regel stort set som nye. Der kommer jævnligt nye ting på siden så besøg siden jævnligt!
Lige nu 16" alufælge med dæk til Ford Mondeo, Bang & Olufsen trådløs telefon samt diverse børneudstyr.

 
Ciao Italia
Ciao Italia er en specialbutik, hvor du kan købe italienske produkter af høj kvalitet.

Vi startede med lædervarer og skindtøj. Senere er der kommet et større udvalg af fødevarer og vine til. Om kort tid blænder vi op for en helt nydesignet web-butik med mulighed for at betale via Dankort.

Du kan endvidere i vort informationshjørne finde links til (næsten) alle de informationer, som du kunne have brug for til f. eks. at planlægge en rejse til Italien. Mange af siderne er selvfølgelig på italiensk, men en hel del findes også på engelsk, tysk, fransk, spansk - og dansk.

 

Sejlerbixen

Sejlerbixen - Struers nye bådudstyrsbutik.

Følgende er bare et udpluk af, hvad butikken bugner med: Bundmaling, Polish/voks, Spartelmasse, Lak, Teak olie/rens, Tære Zink, Indtræk rens, Impeller, Søkort, Nødraketter, Lommelygter, Sjækler, Blokke, Rustfrie skruer/bolte, Splitbolte, Låseringe, Spilhåndtag, El-stik240volt, Flag/flagspil, Kabeltromler, Messing ting, Kuglehaner, Skroggennemføringer, Rustfrie Spændebånd, Sejlertøj, Handsker, Varmt undertøj, Sko, Støvler, Tovværk, Malertape og Fugemasse.